Tilbake
Forebygg frokosttyveri

Klikk her for å bestille (sendes over hele landet).

Nedenfor er det listet en del argumenter som gir gode grunner for å gå til anskaffelse av bordryttere som et godt tiltak mot tyveri.

  • Preventiv virkning overfor tyver om at hotellet tar slike saker alvorlig
  • Færre gjester setter fra seg verdigjenstander mens de er borte fra bordet
  • Hotellet kan i etterkant av et evt. tyveri vise til at man faktisk har iverksatt tiltak ved å gi gjestene henstilling om ikke å sette fra seg verdigjenstander uten tilsyn
  • Skjerper de ansattes bevissthet om denne type kriminelle aktiviteter

Foruten de preventive virkninger dette har, er det verdt å merke seg fordelen ved å kunne vise til aktive tiltak dersom et tyveri skulle ha skjedd. For de hoteller som har hatt gjester der har vært utsatt for tyverier, vet at samtalen i etterkant om erstatning, ansvarsforhold, renommé etc. er svært delikat, vanskelig og ofte ressurskrevende. Ved å kunne vise til at hotellet har tatt dette alvorlig ved å gi gjestene informasjon ved frokost-/lunchbordet, vil man ha et bedre utgangspunkt i spørsmålet om hotellets syn på gjestenes sikkerhet.

Selve bordrytteren er laget av solid papirmateriale slik at den kan brukes mange ganger. Det er tekst på tre språk som oppfordrer gjestene om ikke å sette fra seg eiendeler ved bordet uten tilsyn. Skriften er trykket oppå et bakgrunnsbilde med frokostmotiv, og det er tekst på begge sider av rytteren. Norsk Hotellsikkerhets logo er diskret plassert nederst i høyre hjørne.